• Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus kun tilaat vähintään 99€ arvosta <3
  • Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus kun tilaat vähintään 99€ arvosta <3

Masai

Tanskalainen Masai Clothing Company on perustettu vuonna 1992.

Masai suunnittelee vaatteita muotitietoiselle naiselle, joka arvostaa rentoa ja yksilöllistä tyyliä. Masai käyttää malleissaan monipuolisesti eri siluetteja, leikkauksia ja materiaaleja luodakseen kiinnostavan ja korkealaatuisen malliston. Kauniit, itse suunnitellut printit ja värit luovat uniikin kokonaisuuden, josta Masai on tunnettu.

Tuotteissa käytettyjen raaka-aineiden vastuullinen hankinta on varmistettu mm. BCI (Better Cotton Initiative) sekä FSC (Forest Stewardship Council) sertifikaateilla. Sertifikaatit edellyttävät sosiaalisesti vastuullista raaka-aineiden tuottamista ympäristökuormitus minimoiden.

XL ilonan Masai malliston näet alta.

Kokotaulukko

Masain tuotteiden sopivuutta voit arvioida kokotaulukon avulla.

Kuinka mittaat itsesi:

Hyvä yleinen sääntö mittausten löytämisessä on asettaa sormi vartalon ja mittanauhan väliin - tämä varmistaa, että vaatteet ovat mukavat tuntematta tiukkuutta.

A: Rinta (Bust)

Rinnanympärysmittauksen löytämiseksi sinun tulee mitata rintojen suurimmalta kohdalta. Mittaa tarkasti - kiristämättä mittanauhaa.

B: Vyötärö (Waist)

Löydät vyötärömittauksesi asettamalla mittanauha vyötärön kapeimpaan kohtaan. Mittaa tarkasti - kiristämättä mittanauhaa.

C: Lantio (Hip)

Löydät lantion ympärysmitan asettamalla mittanauhan lantion leveimpään kohtaan. Pidä mittanauha lähelläsi itseäsi kiristämättä.