• Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus kun tilaat vähintään 99€ arvosta <3
  • Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus kun tilaat vähintään 99€ arvosta <3

XL ilonan arvontojen säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

XL ilona

Pakkahuoneenkatu 12

90100 OULU

Y-tunnus: 2856840-7

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla arvontajulkaisua tai henkilökohtaisesti kivijalkamyymälässä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittaja arvotaan Facebookissa arvontajulkaisua kommentoineiden tai kivijalkamyymälässä kilpailuun osallistuneiden joukosta. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

5. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä. Palkinto on noudettava henkilökohtaisesti eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on lunastettava yhden kuukauden kuluessa arvontapäivämäärästä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmessa päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan voi tarjota alustan arvonnan järjestämiselle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

XL ilona rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen

XL ilona pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi voidaan jakaa julkisesti XL ilonan sosiaalisen median kanavissa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

XL ilonan tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua tällä sivulla https://www.xlilona.fi/l/privacy.