• Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!
  • Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!

Mekko - Orientique Menton mekko värikäs rypytetty 1292 ALE! (norm. 109 €)

Kuvaus

Australialaisen Orientique -vaatemerkin upean värikäs lyhythihainen A-linjainen mekko. Näyttävä taidekuosi, jossa mm. keltaisen, sinisen, turkoosin, punertavan ja oranssin sävyjä. V-mallinen pääntie. Lyhyt hiha. Selässä solmittavat nauhat, joilla voit kätevästi säädellä mekon istuvuutta. Edessä ja takana keskellä ja sivuilla muotosaumat, joihin ommeltu helmakaitaleet tuomaan helmaan kaunista kellomaista muotoa. Todella miellyttävän tuntuinen ja keveä rypytetty 100 % viskoosikangas. Ihanan hengittävä ja viilentävä materiaali sopii täydellisesti myös kuumiin kesäpäiviin! Tässä yksilöllisen näyttäväkuosisessa mekossa erotut eduksesi ja tunnet itsesi upeaksi!

Vuonna 1976 perustettu Australialainen Orientique -vaatebrändi on tunnettu erityisesti laadukkaista ja ekologisesti tuotetuista luonnonkuiduista valmistetuista vaatteista. He ovat erikoistuneet persoonallisille ja uniikeille itsesuunnitelluille kuoseille, kauniille luonnonkankaille sekä korkealle laadulle! Upeat kuosit ja kauniin itämaisen muodon yhdistelmä tekee jokaisesta Orientique-vaatteesta ainutlaatuisen.

Materiaali:

  • 100 % Rayon (viskoosikuitu)
  • Pesu: Suositellaan käsinpesua kylmällä vedellä.
  • Säilyttääksesi materiaalin rypytyksen pesun ja kuivauksen jälkeen, rullaa mekko kierteelle ja säilytä se rullattuna seuraavaan käyttöön asti.

Mittatiedot:

Mitat mitattu tasomittoina käsin.

Koko 42:

kainalo-kainalo -mitta: 55 cm

olka-helma -pituus: 122 cm

Koko 44:

kainalo-kainalo -mitta: 59 cm

olka-helma -pituus: 122 cm

Koko 46:

kainalo-kainalo -mitta: 63 cm

olka-helma -pituus: 122 cm

Koko 48:

kainalo-kainalo -mitta: 67 cm

olka-helma -pituus: 123 cm

Koko 50:

kainalo-kainalo -mitta: 71 cm

olka-helma -pituus: 127 cm

Koko 52:

kainalo-kainalo -mitta: 75 cm

olka-helma -pituus: 125 cm