• Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!
  • Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!

Mekko - Orientique mekko "La Ponche" frillahelma kukkakuosi pun./sin. 1293

Kuvaus

Australialaisen Orientique -vaatemerkin todella kaunis kukkakuosinen mekko. Punaisella pohjavärillä sinisen ja valkoisen sävyisiä ornamenttimaisia kukkakuvioita sekä hiekan ja tummansinisen värisiä pieniä lehtikuvioita. Pyöreä pääntie, jossa kevyt rypytys edessä ja takana keskellä. Lyhyt raglanhiha, jossa hihansuissa kauniit frillat. Rinnan alla kaareva poikkisauma, jossa kevyt rypytys. Molemmilla sivuilla helmassa päällitaskut. Kaunis frillareunus helmassa. Todella miellyttävän tuntuinen ja keveä viskoosikangas. Ihanan hengittävä ja viilentävä materiaali sopii täydellisesti myös kuumiin kesäpäiviin! Tässä yksilöllisen näyttäväkuosisessa mekossa erotut eduksesi ja tunnet itsesi upeaksi!

Vuonna 1976 perustettu Australialainen Orientique -vaatebrändi on tunnettu erityisesti laadukkaista ja ekologisesti tuotetuista luonnonkuiduista valmistetuista vaatteista. He ovat erikoistuneet persoonallisille ja uniikeille itsesuunnitelluille kuoseille, kauniille luonnonkankaille sekä korkealle laadulle! Upeat kuosit ja kauniin itämaisen muodon yhdistelmä tekee jokaisesta Orientique-vaatteesta ainutlaatuisen.

Materiaali:

  • 100 % Rayon (viskoosikuitu)
  • Pesu: Suositellaan käsinpesua kylmällä vedellä.
  • Säilyttääksesi materiaalin rypytyksen pesun ja kuivauksen jälkeen, rullaa mekko kierteelle ja säilytä se rullattuna seuraavaan käyttöön asti.

Mittatiedot:

Mitat mitattu tasomittoina käsin.

Koko 42:

kainalo-kainalo -mitta: 58 cm

olka-helma -pituus: 106 cm

Koko 44:

kainalo-kainalo -mitta: 62 cm

olka-helma -pituus: 108 cm

Koko 46:

kainalo-kainalo -mitta: 66 cm

olka-helma -pituus: 113 cm

Koko 48:

kainalo-kainalo -mitta: 70 cm

olka-helma -pituus: 113 cm

Koko 50:

kainalo-kainalo -mitta: 74 cm

olka-helma -pituus: 113 cm

Koko 52:

kainalo-kainalo -mitta: 78 cm

olka-helma -pituus: 114 cm