• Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!
  • Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!

Mekko - Orientique mekko "Citadel" frillahelma värikäs "tilkkukuosi" 1294 ALE! (norm. 105 €)

Kuvaus

Australialaisen Orientique -vaatemerkin ihanan boheemi mekko. Upea tilkkumainen kuosi, jossa vaaleansinisen, turkoosin, oranssin, vihreän ja punaisen sävyjä. Pyöreä pääntie, jossa solmiamisnauhat edessä. n.3/4-pituinen mukavan leveä hiha, jossa hihansuissa kuminauhat. Edessä napitettu halkio. Rinnan alla kaareva poikkisauma, jossa kevyt rypytys. Yläosassa ja helmassa somisteena turkoosin sävyinen pitsinauha ommelsaumoissa. Todella miellyttävän tuntuinen ja keveä luomupuuvillainen kangas. Ihanan hengittävä materiaali sopii täydellisesti myös kuumiin kesäpäiviin! Tässä yksilöllisen näyttäväkuosisessa ja boheemissa mekossa erotut eduksesi ja tunnet itsesi upeaksi!

Vuonna 1976 perustettu Australialainen Orientique -vaatebrändi on tunnettu erityisesti laadukkaista ja ekologisesti tuotetuista luonnonkuiduista valmistetuista vaatteista. He ovat erikoistuneet persoonallisille ja uniikeille itsesuunnitelluille kuoseille, kauniille luonnonkankaille sekä korkealle laadulle! Upeat kuosit ja kauniin itämaisen muodon yhdistelmä tekee jokaisesta Orientique-vaatteesta ainutlaatuisen.

Materiaali:

  • 100 % luomupuuvilla
  • Pesu: Suositellaan käsinpesua kylmällä vedellä.
  • Säilyttääksesi materiaalin rypytyksen pesun ja kuivauksen jälkeen, rullaa mekko kierteelle ja säilytä se rullattuna seuraavaan käyttöön asti.

Mittatiedot:

Mitat mitattu tasomittoina käsin.

Koko 42:

kainalo-kainalo -mitta: 54 cm

olka-helma -pituus: 103 cm

Koko 44:

kainalo-kainalo -mitta: 65 cm

olka-helma -pituus: 105 cm

Koko 46:

kainalo-kainalo -mitta: 67 cm

olka-helma -pituus: 107 cm

Koko 48:

kainalo-kainalo -mitta: 73 cm

olka-helma -pituus: 109 cm

Koko 50:

kainalo-kainalo -mitta: 71 cm

olka-helma -pituus: 110 cm

Koko 52:

kainalo-kainalo -mitta: 75 cm

olka-helma -pituus: 110 cm