• Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!
  • Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!

Mekko - Orientique Corsica mekko värikäs rypytetty 1349

Kuvaus

Australialaisen Orientique -vaatemerkin valloittavan värikäs lyhythihainen A-linjainen mekko. Ihana värikäs kuosi, jossa mm. oranssin, keltaisen, turkoosin, punertavan ja oranssin sävyjä. V-mallinen pääntie, jossa keskellä napitetulla halkiolla. Pieni lyhyt hiha. Kauniit smokkirypytykset edessä sekä takana saumassa. Edessä ja takana sivuilla muotosaumat, joissa edessä sisätaskut. Todella miellyttävän tuntuinen ja keveä rypytetty luomupuuvillakangas. Ihanan hengittävä ja miellyttävä materiaali sopii täydellisesti myös kuumiin kesäpäiviin! Tässä yksilöllisen näyttäväkuosisessa mekossa erotut eduksesi ja tunnet itsesi upeaksi!

Vuonna 1976 perustettu Australialainen Orientique -vaatebrändi on tunnettu erityisesti laadukkaista ja ekologisesti tuotetuista luonnonkuiduista valmistetuista vaatteista. He ovat erikoistuneet persoonallisille ja uniikeille itsesuunnitelluille kuoseille, kauniille luonnonkankaille sekä korkealle laadulle! Upeat kuosit ja kauniin itämaisen muodon yhdistelmä tekee jokaisesta Orientique-vaatteesta ainutlaatuisen.

Materiaali:

  • 100 % luomupuuvilla
  • Pesu: Suositellaan käsinpesua kylmällä vedellä.
  • Säilyttääksesi materiaalin rypytyksen pesun ja kuivauksen jälkeen, rullaa mekko kierteelle ja säilytä se rullattuna seuraavaan käyttöön asti.

Mittatiedot:

Mitat mitattu tasomittoina käsin.

Koko 42:

kainalo-kainalo -mitta: 57 cm

olka-helma -pituus: 96 cm

Koko 44:

kainalo-kainalo -mitta: 60 cm

olka-helma -pituus: 100 cm

Koko 46:

kainalo-kainalo -mitta: 63 cm

olka-helma -pituus: 103 cm

Koko 48:

kainalo-kainalo -mitta: 70 cm

olka-helma -pituus: 104 cm

Koko 50:

kainalo-kainalo -mitta: 73 cm

olka-helma -pituus: 104 cm

Koko 52:

kainalo-kainalo -mitta: 76 cm

olka-helma -pituus: 105 cm