• Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!
  • Pakkahuoneenkatu 12, 90100 OULU
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin!

Mekko - Orientique Cannes mekko hihaton rypytetty turkoosi/vihreä/valk. 1348

Kuvaus

Australialaisen Orientique -vaatemerkin raikkaan värinen A-linjainen hihaton mekko. Kaunis kuosi, jossa mm. turkoosin, sinisen, vihreän ja valkoisen eri sävyjä. V-mallinen pääntie. Selässä solmittavat nauhat, joilla voit kätevästi säädellä mekon istuvuutta. Edessä ja takana keskellä ja sivuilla muotosaumat, joihin ommeltu helmakaitaleet tuomaan helmaan kaunista kellomaista muotoa. Todella miellyttävän tuntuinen ja keveä rypytetty 100 % viskoosikangas (Rayon). Ihanan hengittävä ja viilentävä materiaali sopii täydellisesti myös kuumiin kesäpäiviin! Tässä yksilöllisen näyttäväkuosisessa mekossa erotut eduksesi ja tunnet itsesi upeaksi!

Vuonna 1976 perustettu Australialainen Orientique -vaatebrändi on tunnettu erityisesti laadukkaista ja ekologisesti tuotetuista luonnonkuiduista valmistetuista vaatteista. He ovat erikoistuneet persoonallisille ja uniikeille itsesuunnitelluille kuoseille, kauniille luonnonkankaille sekä korkealle laadulle! Upeat kuosit ja kauniin itämaisen muodon yhdistelmä tekee jokaisesta Orientique-vaatteesta ainutlaatuisen.

Materiaali:

  • 100 % Rayon (viskoosikuitu)
  • Pesu: Suositellaan käsinpesua kylmällä vedellä.
  • Säilyttääksesi materiaalin rypytyksen pesun ja kuivauksen jälkeen, rullaa mekko kierteelle ja säilytä se rullattuna seuraavaan käyttöön asti.

Mittatiedot:

Mitat mitattu tasomittoina käsin.

Koko 42:

kainalo-kainalo -mitta: 55 cm

olka-helma -pituus: 98 cm

Koko 46:

kainalo-kainalo -mitta: 59 cm

olka-helma -pituus: 100 cm

Koko 50:

kainalo-kainalo -mitta: 67 cm

olka-helma -pituus: 103 cm

Koko 52:

kainalo-kainalo -mitta: 72 cm

olka-helma -pituus: 104 cm